Sis ferits en el xoc de dos autobusos de la línia 55 al Poble Sec de Barcelona

  L’accident ha tingut lloc cap a les quatre de la tarda i la         Guàrdia Urbana investiga els fets


Sis per­so­nes, cinc viat­gers i un con­duc­tor, han resul­tat feri­des aquesta tarda, la majo­ria lleus, en el xoc de dos auto­bu­sos de la línia 55, al barri del Poble Sec de Bar­ce­lona, han infor­mat a EFE fonts de Trans­ports Metro­po­li­tans de Bar­ce­lona (TMB).

Aques­tes fonts han pre­ci­sat que el succés ha tin­gut lloc sobre les qua­tre de la tarda a l’encre­ua­ment dels car­rers França Xica i Radas, on hi ha un bucle en la ruta dels auto­bu­sos de la línia 55, que s’han cre­uat quan cadas­cun cir­cu­lava en sen­tit opo­sat a l’altre.

TMB ha indi­cat que es des­co­nei­xen les cau­ses que han pro­vo­cat el xoc, que s’inves­ti­garà a par­tir de l’ates­tat de la Guàrdia Urbana.

Un dels auto­bu­sos, que ha que­dat bas­tant danyat, ja ha estat reti­rat del lloc, men­tre que l’altre, ha con­seqüència de l’impacte, s’ha que­dat encas­tat a la bas­tida d’obres aixe­cat en un edi­fici de la zona.

Efec­tius dels Bom­bers de Bar­ce­lona ava­luen en aquests moments l’estat de la bas­tida i la con­veniència de des­en­cai­xo­nar l’autobús o, per con­tra, actuar pri­mer en el sis­tema tubu­lar per evi­tar la seva cai­guda en extreure el vehi­cle.

Els ferits han estat assis­tits per efec­tius del Sis­tema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han tras­lla­dat a dos d’ells als hos­pi­tals Clínic i Sagrat Cor de Bar­ce­lona. La resta, de caràcter lleu, han estat ate­sos al mateix lloc.

La línia 55 de TMB cobreix la ruta que va des de la plaça Cata­lana, al dis­tricte d’Horta-Hui­nardó, fins a la plaça Dante, al cos­tat de l’accés al funi­cu­lar de la mun­ta­nya de Montjuïc, a l’avin­guda Mira­mar.