L'11 de maig és Sant Ponç, la festa dels colors, olors i sabors, i al Poble-sec se celebra amb un munt d’activitats, enguany sense fira però amb un menú dels restaurants del barri.
Dijous 11
Visita al Jardí Botànic C. Doctor Font i Quer, 2 (Montjuïc), a les 12 h Aprofitant que és la diada de Sant Ponç, patró d’herbolaris i apicultors, hi veurem plantes remeieres i altres per fer melmelades, mel i fruita confitada. Menú de Sant Ponç Ruta de platets inspirats en eles tradicions de Sant Ponç, a càrrec dels restaurants de Menja’t Montjuïc: • El Carro Gros (pl Sortidor, 14): secret de porc amb cervesa i mel • La Chana (c. Poeta Cabanyes, 8): albergínies fregides amb mel de romaní • Sec Brunch (c. Lleida, 21): mosaic de corball a les fines herbes amb reducció de mel i cítrics • El Patán (c. Blai, 33): pollastre al romaní i escalunyes confitades amb mel • Bodega La Tieta (c. Blai, 1): migas amb sobrassada, brie i mel • Azoca Taverna (c. Blesa, 39): pollastre a baixa temperatura, fines herbes i formatge feta Taller de sals d’herbes aromàtiques Plaça del Sortidor, de 17 a 19 h Coneixem les propietats de les plantes remeieres i com les podem fer servir a la cuina. A càrrec de Mariel Brahim de Las Espigadoras i Vanesa Algara dels Horts de la Font de la Guatlla.
Divendres 12
Per Sant Ponç, saüc! Centre Cívic El Sortidor (pl. Sortidor, 12), a les 16.30 h Aprenem a conservar, endolcir, decorar i condimentar amb saüc i altres herbes aromàtiques. Taller de cuina amb Anna Serrano. Suplement: 6 €.
Dissabte 13 Herbes remeieres al teu costat Horts de la Font de la Guatlla (c. Guatlla, 5), d’11 a 13 h Ens endinsem al món de les herbes aromàtiques i en descobrim les propietats medicinals. A càrrec de Vanesa Algara. Organitzat per l’Aula Ambiental del Poble-sec. Inscripcions gratuïtes.
Uso de Cookies: Este portal, al igual que la mayoría de portales en Internet, usa cookies para mejorar la experiencia del usuario..