Cartell de la festa Major del Poble Sec 2019


LA FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC PRESENTA EL SEU CARTELL OBRA DEL VEÍ ALEJANDRO RETAMAL

La Festa Major del Poble-sec ja té cartell guanyador. 
En total es van presentar 43 cartells i el guanyador va ser el d’Alejandro Retamal, que fa un any que viu al Poble-sec, i que ha volgut transmetre “la barreja de cultures i l’acolliment” que ha rebut en aquest temps. “Fa un any que vaig arribar i ha estat molt fàcil viure aquí” recordava.

Durant l’acte de presentació del cartell, que es va fer divendres al pati del centre cívic El Sortidor, Antoni Reig, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, va posar en valor la bona salut del teixit associatiu del barri. En un cap de setmana en què es va celebrar la mostra d’entitats més antiga de la ciutat i, a més, també es va fer la diada dels 150 anys del barri del Poble-sec. “Portem 30 anys de feina agrupant associacions i entitats, es reflecteix una vida associativa forta i en expansió, això dona solidesa”, destacava.

Tal i com va explicar la consellera de govern del barri del Poble-sec, Carolina López, les festes poblesequines se celebraran del 19 al 28 de juliol. Al cartell guanyador, sobre un fons negre s’hi veuen les diferents cases i pisos del barri a la falda de la muntanya, pintades de diferents colors: groc, blau, verd o vermell, per expressar les diferències que s’hi troben. 

Aquests edificis són regats per unes avionetes que deixen anar també pintura de tots colors. Enmig, s’hi poden veure espais emblemàtics com les Tres Xemeneies, el Molino o la muntanya de Montjuïc.